ÄR DU VÅR NÄSTA KOLLEGA?

KARRIÄR

Vi på Claesson & Partners är ett lösningsorienterat och kundfokuserat gäng, där individens utveckling är minst lika central som våra kunders och vår egen verksamhets framgång.

Att jobba hos Claesson & Partners

Att skapa lönsamma och konkurrenskraftiga företag för framtiden är vår drivkraft. Claesson & Partners har en lång tradition inom företagsstyrning och lönsamhetsutveckling. Vi som arbetar här har en blandad bakgrund där några kommer från internationella konsultfirmor, några från industrin och några direkt från universitetsmiljön. Gemensamt för oss alla är att vi har ett stort intresse för att vidareutveckla våra kompetensområden och att hjälpa våra kunder lyckas.
För att trivas hos oss tror vi att du är en driven person, med ett genuint intresse för verksamheter och är duktig på att odla och förvalta långsiktiga relationer.

Om tjänsten

Som konsult hos Claesson & Partners arbetar du som en del i ett team och kommer över tid få eget ansvar för leverans, ledning och utformning av projekt. Du jobbar med våra kompetensområden inom strategi, styrmodeller, BI/Analytics, datamodellering, lönsamhetsbedömningar, processutveckling och organisationsdesign. Alla våra förslag vänds ut i konkreta åtgärdsprogram som du aktivt kommer delta i att genomföra.

Arbetet innebär många gånger ett stort ansvar då vi hanterar komplexa frågeställningar. Trots detta, eller kanske på grund av, är arbetet som konsult hos oss ett stimulerande och utvecklande arbete. Du får delta i sammanhang där framtiden för ledande verksamheter utformas.

Vem är du?

Vi tror att du är lösningsfokuserad, driven och har intresse för att fördjupa dig inom våra kunskapsområden. Som person har du hög integritet och stöttar naturligt både kunder och kollegor. Du har också förmågan att lyfta fram idéer och att över tid kunna agera som expert och sakkunnig. Vi söker dig som tar dig an ditt arbete med stor professionalism och arbetsglädje.

Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad ekonom, ingenjör eller systemvetare, vilket gett dig kunskaper med fokus på analys och styrning.  Det är meriterande om du från tidigare roller börjat bygga kompetens inom projektledning, organisations- och processutveckling eller BI/Analytics vilket du nu vill fördjupa och utveckla i ett av Sveriges äldsta Managementkonsultteam.

Vad kan vi erbjuda dig?

Claesson & Partners erbjuder intressanta och utvecklande uppdrag. Du kommer till en arbetsplats med hög yrkesstolthet och en gemenskap som värdesätter kunskap och utveckling. Flera konsulter på bolaget engagerar sig som gästföreläsare i olika sammanhang, och möjligheten finns där även för dig. Vi vet att det går att kombinera en framgångsrik yrkesroll och samtidigt ha tid för andra intressen.