CLAESSON & PARTNERS

DRIVKRAFT

Att skapa lönsamma och konkurrenskraftiga företag för framtiden är vår drivkraft. Det gör vi genom att driva framgångsrika projekt tillsammans med våra kunder men även genom att utveckla kompetensen inom området hos ledare i privat näringsliv och organisationer.

Skarpaste konsulterna

Vi handplockar vår kompetens för just den funktion vi behöver. Genom detta säkerställer vi att alla som arbetar tillsammans delar värderingar och målsättningar. Vi har en god gemenskap och vill ha en atmosfär där vi är inspirerade, arbetar helt för kunden och har roligt under tiden.

 

Utbildning i fokus

Flera av våra konsulter föreläser vid bland annat Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och IFL vid Handelshögskolan i Stockholm. Genom vår erfarenhet från både näringsliv och utbildning kan vi granska och välja ut de nyheter som i praktiken kan förbättra styrningen av företag och organisationer.

Med bas i Stockholm & Göteborg

Just nu är vi omkring 20 konsulter som arbetar tillsammans på kontoret i Stockholm och Göteborg, men med hela Sverige som arbetsplats. Du hittar oss längst upp i Kiruna och längst ner i Skåne. Vi är där uppdraget finns.

 

Framtidens konsulter

Vi tror att våra tankar kring styrning är framtiden. Vi utvecklas ständigt inom våra kompetensområden för att prestera bättre resultat. Att vägra stå still och ständigt vara i rörelse – så arbetar vi och så vill vi fortsätta.