TRE NYA STJÄRNSKOTT!

TRE NYA STJÄRNSKOTT!

Vi är glada att välkomna inte mindre än tre nya kollegor till oss; Alfred Berg, Alice Aroneng och Mattias Baumgartner!

Samtliga tre har en bakgrund inom ekonomi, men med lite olika inriktningar. Alfred har studerat industriell ekonomi med inriktning mot innovation och strategisk affärsutveckling vid Luleå tekniska universitet. Alice har studerat företagsekonomi med inriktning mot management och tillväxt vid Handelshögskolan i Göteborg. Matthias har i sin tur studerat industriell ekonomi med inriktning mot kvalité och verksamhetsstyrning vid Chalmers tekniska högskola.

Alice och Alfred kommer att gå in i rollen som managementkonsult, vilket stämmer väl överens med deras brinnande intresse för strategifrågor och verksamhetsutveckling. Matthias i sin tur, som har ett stort intresse för big data och tekniska lösningar, kommer att haka på vårt affärsområde business analytics som BI-konsult.

Vad säger ni om första veckorna på kontoret?

Det har verkligen varit full fart från start! Det började med en tvådagars kick-off, vilket var en perfekt start för att lära känna såväl kollegorna som företaget. Tillbaka på kontoret hoppade vi direkt in i varsitt projekt, vilket har varit oerhört kul. Både att få förtroende från start, men också att direkt få ta sig an nya utmaningar. Om vi fick beskriva de första veckorna med tre ord skulle det vara; omhändertagande, utmanande och lärorika.

 

Grymt kul med nya kollegor, varmt välkomna till oss!