VARMT VÄLKOMMEN JAN!

VARMT VÄLKOMMEN JAN!

Som ett led i vår fortsatta utveckling och som ett uttryck för den geografiska spridningen bland våra kunder så är det med stor glädje vi välkomnar Jan Bäckman till oss. Jan kommer att arbeta med sin hemstad Stockholm som bas och kommer närmast från en partner- och VD-roll på Cavendi Management Consulting. Innan Cavendi har Jan konsulterfarenhet från företag som Deloitte och Andersen. Hans tidigare erfarenheter kan kopplas till områden som strategi, styrning, effektivisering och organisationsutveckling, vilka samtliga stämmer väl överens med Claesson & Partners profil.

”Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Claesson & Partners, ett företag som jag följt länge och som det skall bli riktigt spännande att förstärka närvaron för i Stockholm. Närmast på tur står att säkerställa ett kontor och att rekrytera konsulter som får Stockholm som bas och som vill vara med att både bygga och utveckla bolag”.  

Jan bor i Österåker norr om Stockholm och spenderar helst av allt sin fritid på landet i Stockholms skärgård eller bland fjäll och fjordar i Norge, vilket blivit något av ett andra hemland.

Vi är extremt glada att få med oss Jan på vår resa och ser fram emot vad som komma skall!