Varmt välkomna!

Varmt välkomna!

Vi är glada att välkomna inte mindre än tre nya kollegor till oss; Daniel Nylund, Hanna Donar och Ada Lindmark!

Vi bad dem att berätta lite kort om sig själva och deras bakgrund;

Mitt namn är Daniel Nylund och jag kommer närmst från EY där jag jobbat som revisor. Där jobbade jag mycket med analys av finansiella rapporter, kartläggning av processer samt uppföljning av interna kontroller i främst medelstora och stora bolag inom den publika sektorn. Jag har även tidigare erfarenheter inom bokföring och budgetering. Jag studerade ekonomi med inriktning redovisning vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Mitt namn är Hanna Donar och jag är utbildad ekonom med hållbarhetsinriktning. Jag kommer nu senast från en roll som Commercial Manager på Telenor vilket kort och gott innebär ansvar för att ta fram och paketera attraktiva och konkurrenskraftiga kunderbjudanden. Jag är van att växla mellan det strategiska och operativa i en roll med många stakeholders. Dessförinnan var jag en del av ekonomifunktionen på Telenor som Business Controller och Riskkoordinator.

Jag tycker det är roligt med trendspaning, innovativa produkter och tjänster samt nya häftiga lösningar på problem. Som person är jag nyfiken och uppskattar att ha lite sidoprojekt – nu senast läste jag strategisk hållbarhetskommunikation på Berghs vilket var superintressant. På fritiden ägnar jag mig gärna åt styrketräning, megaformer, yoga och matlagning.

Jag heter Ada Lindmark och har studerat industriell ekonomi med inriktning mot datateknik på KTH. Jag tycker att både ekonomi och teknik är väldigt spännande vilket gjorde utbildningen till en perfekt matchning då den verkar i gränssnittet mellan dessa två områden. Som analytiker på Nasdaq fick jag möjligheten att praktiskt tillämpa teoretiska kunskaper från min utbildning där jag bland annat automatiserade periodiska rapporter och analyserade trading-data.

Med en bred bas inom industriell ekonomi ser jag nu fram emot att fortsätta att utvecklas och utmanas i spännande uppdrag på Claesson & Partners!