MANAGEMENTKONSULT STOCKHOLM

Managementkonsulter med fokus på styrning

Vi på Claesson & Partners är ett lösningsorienterat och kundfokuserat gäng, där individens utveckling är minst lika central som våra kunders och vår egen verksamhets framgång.

Brinner du för att utveckla organisationer och människor?

Claesson & Partners har i över 50 år skapat värde för våra kunder genom våra verksamhetsområden – Styrning, Lönsamhetsutveckling, Organisationsutveckling och Business Analytics. Bland kunderna återfinns några av Sveriges största nationella och internationella bolag.

Just nu är vi ett 20-tal personer och har vår bas i Göteborg. Flera av våra uppdrag genomförs emellertid sedan en lång tid tillbaka tillsammans med kunder runt om i hela landet, däribland återkommande i Stockholm. Det känns därför helt rätt att vi nu fattat beslut om att etablera ett konsultteam i huvudstaden för att skapa en högre lokal närvaro. I samband med det söker vi nu Managementkonsulter med bas i Stockholm.

Att arbeta hos oss

Hos Claesson & Partners kommer du att bli en del av ett av Sveriges vassaste Managementkonsultteam! Vi är ett kunskapsorienterat gäng med gedigen erfarenhet inom verksamhets- och managementfrågor. Vårt arbete präglas av samarbete, kamratskap och hög ambition.

Som konsult hos Claesson & Partners har du ett helhetsansvar för utformning, ledning och leverans av projekt. Du jobbar med strategi, lönsamhets- och utvecklingsfrågor tillsammans med dina kunder, som verkar både inom privat och offentlig sektor.

Vi har en platt organisation där alla är konsulter, alla är säljare, och alla medverkar till att utveckla företaget framåt. Vi erbjuder en kultur där öppenhet, innovation och kreativitet är viktiga byggstenar.  Vi prioriterar friskvård och har en sund inställning till balans mellan arbete och privatliv.

Läs gärna mer om hur vi jobbar samt våra olika kompetensområden på vår hemsida.

Din bakgrund

Vi söker dig som är lösningsfokuserad, driven och har intresse för affärsutveckling, verksamhetsstyrning och att utveckla företags lönsamhet. Som person är du hjälpsam, vilket innebär att du gärna stöttar dina kollegor samtidigt som du har förmågan att lyfta fram idéer och kan agera rådgivare mot kund utifrån din egen erfarenhet och kompetens.

Du är en duktig kommunikatör och behärskar både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt på en professionell nivå. Vi söker dig som tar dig an ditt arbete med stor professionalism och arbetsglädje.

Vidare har du utbildning inom ekonomi eller närliggande område. Du har 3-10 års relevant arbetslivserfarenhet och sannolikt arbetar du redan idag som konsult, eller har god erfarenhet från mer komplexa förändringsprojekt inom din bransch. Du har kompetens inom projektledning och organisationsutveckling som du nu vill fördjupa och utveckla.

Varmt välkommen med din ansökan!