C&P_2023_Website_0892_WEBB_FINAL_historia_jpg

Spontanansökan - Managementkonsult för Göteborg & Stockholm

Vi på Claesson & Partners är ett lösningsorienterat och kundfokuserat gäng, där individens utveckling är minst lika central som våra kunders och vår egen verksamhets framgång.

Brinner du för att utveckla organisationer och människor?

Claesson & Partners har i över 50 år skapat värde för våra kunder genom våra verksamhetsområden – ekonomistyrning, lönsamhetsutveckling, organisationsutveckling och Business Analytics. Vi arbetar med styrmodeller för många av Sveriges största företag och har ökat våra kunders konkurrenskraft avsevärt genom våra modeller för lönsamhetsutveckling.
Just nu är vi ett 20-tal konsulter som arbetar tillsammans på våra kontor i Göteborg och Stockholm. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler som kan komma att bli framtida förstärkning i våra team.
Som konsult hos Claesson & Partners har du ett helhetsansvar för utformning, ledning och leverans av projekt. Du jobbar med strategi, lönsamhets- och utvecklingsfrågor för dina kunder inom både privat och offentlig sektor.

ATT ARBETA HOS OSS

Hos Claesson & Partners kommer du att bli en del av ett kompetent och kunskapsorienterat team med bred och gedigen erfarenhet inom verksamhets- och managementfrågor. Vårt arbete präglas av samarbete, kompetens och ambition.
Vi kommer fokuserat stödja dig i utvecklingen mot en nyckelroll inom området, på samma sätt som du själv aktivt förväntas bidra till att utveckla kompetensområdet.
Vi har en platt organisation där alla är konsulter, alla är säljare, och alla medverkar till att utveckla företaget framåt. Vi erbjuder en kultur där öppenhet, innovation och kreativitet är viktiga byggstenar.  Vi prioriterar friskvård och har en sund inställning till balans mellan arbete och privatliv.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är lösningsfokuserad, driven och har intresse för verksamhetsstyrning. Som person är du hjälpsam, vilket innebär att du gärna stöttar kunder och kollegor samtidigt som du har förmågan att lyfta fram idéer och agera som expert och sakkunnig. Vi söker dig som tar dig an ditt arbete med stor professionalism och arbetsglädje.
Du är en duktig kommunikatör och behärskar både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt på en professionell nivå.
Vi ser att du som söker till oss har utbildning inom ekonomi eller närliggande område, vilket gett dig goda kunskaper inom strategi, styrmodeller och redovisning. Du har från eventuella tidigare roller byggt kompetens inom projektledning och organisationsutveckling som du nu vill fördjupa och utveckla i Sveriges vassaste Managementkonsultteam!
Sannolikt arbetar du redan idag som konsult, eller har god erfarenhet från mer komplexa förändringsprojekt inom din bransch.

Varmt välkommen med din ansökan