Om oss

Vår drivkraft är att skapa lönsamma och konkurrenskraftiga företag för framtiden. Det gör vi genom att driva framgångsrika projekt tillsammans med våra kunder och samtidigt stärka kompetensen hos ledare inom både privat näringsliv så väl som offentlig verksamhet. 

Skarpaste konsulterna

Vi handplockar vår kompetens för varje specifik funktion. Genom detta säkerställer vi att alla som arbetar tillsammans delar värderingar och målsättningar. Vi har en stark gemenskap och strävar efter en atmosfär där vi inspirerar varandra, arbetar helhjärtat för kundens bästa och samtidigt har roligt tillsammans.

Utbildning i fokus

Flera av våra konsulter föreläser vid bland annat Handelshögskolan i Göteborg, Handelshögskolan i Stockholm, FAR och på Controllerdagen. Vår erfarenhet från både utbildning och näringsliv gör att vi kan identifiera de nyheter som i praktiken kan förbättra styrningen av företag och organisationer.

Bas i Stockholm & Göteborg

I dagsläget är vi omkring 25 personer som tillsammans arbetar och har vår bas i Göteborg och Stockholm, men med hela Sverige som arbetsplats. Du hittar oss längst upp i Kiruna och längst ner i Skåne. Vi är där uppdragen finns.

Framtidens konsulter

Vi är övertygade om att våra innovativa perspektiv på styrning är framtiden. Genom ständig utveckling inom våra kompetensområden säkerställer vi leverans med överlägsna resultat.