C&P_2023_Website_0892_SKISS

Karriär

Vi på Claesson & Partners är ett lösningsorienterat och kundfokuserat gäng, där individens utveckling är minst lika central som våra kunders och vår egen verksamhets framgång.

Vi Formar Framtiden

Att vara en del av Claesson & Partners innebär att du är med och formar framtidens företag. Vårt team samlar talanger från internationella konsultfirmor, industrin och universitet, och tillsammans brinner vi för kompetensutveckling och att se våra kunder växa.

Drivna Medarbetare med Hög Yrkesstolthet

Vi är inte bara en arbetsplats – vi är ett gäng drivna medarbetare med ett genuint intresse för att hjälpa företag att öka sin lönsamhet och framtidssäkra sin position och sitt erbjudande.

Vår expertis bygger på långsiktiga relationer som vi odlar och förvaltar. Samtidigt som vi tar vårt arbete på största allvar strävar vi alltid efter en rolig och positiv arbetsmiljö. Vi är måna om att skapa en god kultur med våra kollegor så väl som med våra kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG

Hos oss på Claesson & Partners ger vi dig möjligheten att arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag inom en rad olika branscher. Vår stolthet inom yrket syns inte bara i våra uppdrag utan även genom våra konsulters engagemang som gästföreläsare.

Du har själv friheten att styra din egen kompetensutveckling. Dessutom tror vi att det går att kombinera en framgångsrik yrkesroll med tid för andra intressen.

Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer

Just nu söker vi

I Göteborg och Stockholm