C&P_2023_Website_0266_SKISS

Insikter

Insikter med fokus på styrning, lönsamhet och organisationsutveckling

Nedan samlar vi artiklar, litteratur, forskning, video, modeller och metoder, huvudsakligen inom våra expertisområden styrning, lönsamhet, organisationsutveckling och business analytics, men också inom andra intressanta områden.

Biblioteket fylls på successivt med nytt material, som vi finner aktuellt. Tveka inte på att höra av dig till oss om du vill veta mer eller vid eventuella frågor.

Filtrera innehåll


Referat Som en av de mest kända böckerna inom management accounting har boken haft en stor påverkan på hur redovisningsmodeller…Referat Beyond Change Management är en bok som handlar om konsten att leda förändringar. Boken ger både en konceptuell karta,…The Heart of Change – Referat Att driva förändring i stora och små organisationer, privata, offentliga eller ideella kan vara…Om modellen Innan ett outsourcingkontrakt signeras bör en kravspecifikation utvecklas. Vår modell grundar sig på fyra nyckelnivåer: 1.Värdekedja Genom att…Om modellen En förändring innebär ofta ett omfattande arbete. Det är viktigt att hålla i arbetet under hela förändringsprocessen –…Medarbetarens guide till framgång – Referat Spridningen av Lean som koncept har sedan dess att termen lanserades år 1990 varit…Lyssna till John Kotter John Kotter diskuterar skillnaden mellan ”change management” och ”change leadership”.